hits

JEG DRØMMER SÅ MYE FOR TIDEN

Den siste uka har jeg hatt så mange drømmer. Noen er skikkelig skremmende, mens andre er feel-good-drømmer. Noen av dem brenner seg fast, mens andre har jeg glemt i det jeg åpner øynene.

Etter ulykken lille julaften drømte jeg i 4 netter at bilen skrenset inn i ambulansen og jeg våknet akkurat i det vi smeller inn i bakenden på bilen. Hver gang jeg bråvåknet kunne jeg se en skikkelig stygg mann som stod ved siden av senga mi og gliste et skikkelig ondskapsfullt glis. Jeg ser han hver gang jeg har hatt mareritt, og det er ganske ekkelt..

I går natt hadde jeg en drøm som virkelig gjorde inntrykk, jeg var tilbake på ungdomsskolen, og jeg var innvalgt i elevrådet. Elevrådslederen var en skikkelig drittsekk som kommanderte meg i hytt og pine og lesset meg ned med arbeid. I tillegg gjorde han narr av meg mens alle så på.
En dag etter skolen gikk jeg, Rune og lillesøster tur i skogen. Plutselig hørte vi kvister rundt oss som knakk og vi ble skikkelig redde. Plutselig hoppet det en rev foran oss. Han hadde tydligvis vært i slosskamp, og han hadde et sånn typisk arr som gikk tvers over det venstre øyet. Bortsett fra arret var det en stor, nydelig rev, om en litt agressiv.
Allefall fikk denne reven, som jeg kalte Fenris, en trang til å beskytte meg. uansett hva som skjedde var reven der. Han skambet elevrådslederen og knuarret til dårlige venner. Det siste jeg husker før jeg våknet var at jeg holdt rundt denne reven og jeg var så lykkelig. Temmelig usaklig, men følelsen jeg fikk var så god og den varte hele dagen.

I morges drømte jeg noe så ekkelt og flaut som at jeg var på do på en offentlig plass (husker ikke helt settingen) hvor jeg  gjorde både 1 og 2. I tillegg hadde jeg mensen. da jeg skulle tappe opp, gikk doet tett og jeg måtte løpe frem og tilbae for å skaffe vann jeg kunne tømme i doet. Desverre hjalp det ikke og jeg måtte få hjelp. Jeg våknet skamfull og sverget for meg selv at jeg ALDRI skal gå på et offentlig do igjen, haha!

♦Har du mange rare drømmer? Hva er det rareste du har drømt?

7 kommentarer

02.01.2012 kl.16:22

i natt så hadd æ æn drøm / mareritt alt etter kåss du ser på d men for mæ va d eitj mareritt!

æ drømt att far min leid ut romme mett når æ itj va hæm ( d e nyoppussa^^) t ei i klassn overmæ (faktisk...) å når æ kom hæm så va gosænga mi saga tvers over , å gardinannj som mor mi har sydd va nerevve skapa min låg på tværs osv , når æ våkna va hæle puta mi klissblaut ^^ tå tåra faktisk... får nestn it t å skriv ta her sia æ hellj på å flire mæ ihjel XD

<3 AnnHelen

02.01.2012 kl.19:41

Anonym: haha, huff da!! Ja, hadde det vært meg ville nok jeg også vært fra meg! :D

trine11

02.01.2012 kl.20:47

i det siste har jeg drømt ofte at jeg er gravid, og hver gang mister jeg barnet.. utrolig grusomt, ligger å hulker like mye hver gang. Stakkars Tommy som ligger ved siden som ikke vet hva som skjer :')

Ellers drømmer jeg at jeg finner hemlige rom både på skolen og hjemme, og rommene på skolen er fulle av gjennboere, men det er alikevell pent der. Det verste er vell at mine drømmer om den plassen stemmer med hvordan det var før :')

<3 AnnHelen

02.01.2012 kl.21:46

trine11: huff, det må være ekkelt.. :S Jeg drømmer ofte om steder jeg ikke har vært på, som jeg plutselig besøker mange år senere. Det er litt creepy :)

trine11

03.01.2012 kl.02:45

Vetdu, jeg sanndrømte om forige ponnien allerede før jeg kjøpte han! :) Visste ikke engang at jeg skulle få ny ponni da jeg drømte det heller!

Drømte at mine foreldre fortalte meg at de gjerne ville kjøpe ny ponni til meg, og at pappa tok en del telefoner, før han avtalte med ei dame at vi skulle komme å se på en ponni. Vi kjørte for å se på ponnien, og kom inn til et rødt hus langt inne i skogen, og det stod mange hester på jordene rundt huset. Ponnien vi så på i drømmen var brun, liten, hadde hvite bakbein og et veldig skjeivt bles, kraftig man, og var egentlig små-tynn.

En uke etter drømmen ropte mine foreldre på meg og sier "Trine, vi har bestemt oss for å kjøpe ny hest til deg" (de lovte meg ny da jeg gav bort 1. ponnien, men det skjedde ikke noe på flere år) og de begynte derfor å ringe rundt, og de fikk til slutt kontakt med ei som hadde hester til salgs, så vi reiste bort for å se, og hun bodde i et rødt hus langt inni skogen, og det ente med at vi fikk se en liten brun ponni med hvite bein, skjeivt bles, manen var kraftig, og han var litt tynn... Jeg visste med en gang at han var den jeg ville ha- bokstavelig talt drømmeponnien, så etter en uke var jeg ponnieier! :D

Jeg har sanndrømt før, gjett om jeg er redd jeg gjør det nå??

<3 AnnHelen

03.01.2012 kl.08:37

trine11: hmmm.. vi får håpe du ikke er det da :) Jo, kanskje på noen ting men ikke mislykkede fødsler :)

trine11

03.01.2012 kl.11:46

*Håpepå* ;)

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

29, Lærdal

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv