hits

NYTTÅRSFEST I GÅR

Flere enn meg som synes det er litt sent, ettersom vi snart er en måned inn i det ny året? Jaja, nuvel. Jeg skal fortelle deg om gårsdagen.

Forrige helg var vi på fest, og søstra til Rune er gravid og hun spurte om jeg ville bli med på bygdafest nå i helga. Jeg syntes det gikk så bra forrige gang, så jeg takket ja. Min kjære var forresten så prinsippfast og sta forrige helg, så han fylte opp tanken på bilen til Synnøve, så hun ville gladelig både hente og levere meg og i tillegg betale meg inn på festen i går. Da kan man allefall ikke takke nei.

Dette var en bygdafest (ta med drikke og dritt deg fin!) hvor vi betalte 200 kr for å komme inn, og for de pengene fikk vi spekemat og eggerøre, live musikk og potetgull utpå kvelden. Det synes jeg var en kjempeidè. De bygdefestene jeg har vært på har du kun betalt for å komme inn. Du har ikke fått noe spesielt, for å si det sånn. Da har inngangspengene vært ren inntekt for "huset". Jeg synes dette var en så god idè at jeg håper de i festkommiteen i Aure kan lese dette og få en liten vekker.

Jaja. Jeg og Synnøve satt nå der og drakk Pepsi MAX. Det er ikke det at jeg MÅ drikke når jeg er på fest, men jeg aner ikke hvor mange ganger jeg fikk spørsmål om hvorfor jeg ikke drakk. Heldigvis var det en som til slutt svarte "fordi hun bare er liten og søt" for hver gang jeg fikk spørsmålet og det var jo litt hyggelig. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg er gravid sånn som Synnøve. Hver gang jeg forteller grunnen til at jeg ikke drikker blir folk så alvorlige.

Gravid: Yeeeey!!       Slag: Neeeeey!

 

Kvelden ble allefall kjempekoselig til tross for at jeg ikke kjente så mange. Men jeg pratet da både med kjente og ukjente, og jeg håper å treffe dem igjen senere. Alltid kos å bli kjent med nye mennesker, og et enda større pluss å faktisk huske dem etterpå!

Både jeg og Synnøve tok oss selv i å sitte og se på en gutt som var der. Det var ikke det at han var så iøyenfallende flott å se på, men han lignet så jævlig på en tynn Rune. Ikke at Rune er tjukk og feit, men han har en naturlig stor beinbygning og der derfor kraftig bygd uten for mange ekstra kilo, og akkurat samme kroppsbygning har Alexander.¨
Men uansett: Det var ikke bare det at han lignet utseendemessig, men oppførsel, fakter og stemme, han HET til og med det samme som eksen til Rune til etternavn. Ekkelt.

// Det finnes bare en Rune <3 //

 

Dessuten lærte jeg noe. Man skal ikke gjøre narr av mennesker som har for mange kilo på kroppen.. Men når de i fylla, brøyter seg målbevisst fram mellom folk, bord og stoler er de rett og slett skumle. En ganske stor mann presset seg fram og tilbake mellom bodet han satt på og stolen min. Jeg trodde bordkanten skulle dele meg i to opp til flere ganger, og når han endelig fikk trosset naturlover og presset seg gjennom, ja da husket han at han glemte jakken og måtte skvise seg forbi ytterligere to ganger for å komme forbi. Her er det ikke størelsen som er problemet, men høfligheten. Kombinert er dette livsfarlig hvis du i tillegg tilsetter store mengder alkohol.

Vi var hjemme i natt klokka halv 3. Nå skal jeg og Alexander bare kose oss før jeg må til pers og "støvsuge" akvariumet. Jeg fikk MANGE nye fisker av bestekompis i går.

Snakkes, småtroll!!

3 kommentarer

Bedre sent enn aldri, er det ikke så de sier ? He he:) bra du koste seg da!

Minoe

29.01.2012 kl.11:34

Koselig!

<3 AnnHelen

29.01.2012 kl.11:42

¤Malene: så sant så sant :D Ja, det er kjempekoselig å kunne ut å se folk :D

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

29, Lærdal

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv