hits

SMÅBARNSTID

Av ulike årsaker skulle da altså undertegnede logge seg inn på denne gamle, glemte og forlatte bloggen igjen, like over et år siden sist, nesten bare for å fortelle dere at aktive småbarns-bloggere må ha fryktelig lite å gjøre på fritida. Nesten. For her er jeg, over et år senere, noe som for øvrig tilsvarer en hel runde rundt solen, og har faktisk ikke hatt tid til å så mye som fortelle dere et kvin om hverken fødsel, baby, shopping eller favorittsminke eller noe som helst, for å ha en baby er faktisk langt mer krevende enn en fulltidsjobb på et gatekjøkken med sammenteipede fingre. Kan jeg tenke meg. Men for den som nå i kveld skulle ha mer lyst til å høre om en rotete unnskyld-at-jeg-har-vært-fraværende-tale enn en fødsel som varte herfra til.... hit, så kan jeg skrive om det i morgen når jeg har laderen til PCen tilgjengelig. For det tar meg sikkert like lang, om ikke lenger tid å skrive om fødselen enn hele hendelsesforløpet i seg selv.

Men for dere som ikke kjenner meg personlig, så fikk jeg som spådd gutt nummer 2. Han kom til verden 5. februar i fjor, frisk og fin med like mange fingre og tær som håpet. Lillebror fikk det noget spesielle navnet Ailo-Emiil. Emiil ja, med to i'er, bare for å være sikker på at han ikke skal finne noen nøkkelringer med sitt navn på. Eller, det var ikke hensikten, men jeg innser nå at det kan bli litt tricky, med mindre vi reiser til Kautokeino eller Finland. Nuvel. Han ble født med langt svart hår, noe som førte til følgende samtale mellom meg og min bestemor på noen-og-åtti:

- Så mørk han er! Og så svart hår! Si meg er faren svart?
- Øh, nei.. han er Norsk.. og hvit..
- Hva skal han hete da? Har han fått noe navn?
- Ja, han heter Ailo. Ailo-Emiil.
- Hææ? Er faren same??
- ...

Det skal nevnes at bestemor kjenner faren hans altså. Hun har bare en morsom form for bestemor-humor.

Uansett, han ble døpt i påska i fjor, takkekort har jeg ikke ordna enda..... like kjapp som vanlig der altså. Men det blir. Dagen var fin, ungen var fin, jeg hadde molbleika hår og alt for stor bunad, men alikavæl var jeg fornøyd. Ungen og, tror jeg. Jeg hadde (med hjelp av mamma og mine to søstre) strikka bordkort til over 20 gjester!

// Ikke spør meg om håret, vær så snill 'a! Men bunaden er fin, om enn litt for stor. Det er nordmørsbunaden jeg har på, hvis noen skulle lure på det. Ellers var det en fin gjeng sammen med meg, og Ailo oppførte seg eksemplarisk.//

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive jeg. Det blir litt teit og rotete uansett, å ta opp igjen bloggen så lange etterpå blir som å be om unnkyldning til en gammel venn som du har oversett et år, bare at bloggen er en side på det store internettet, med (tidligere) gjennomsnitt 300 lesere per dag, noe iallfall jeg er stolt over å ha fått til. Men hvis dere kan tilgi meg, så lover jeg å bli litt flinkere til å oppdatere bloggen min. Jeg prøvde meg forresten som blogger for babyverden.no, visste du det? Min blogg var ukens mest leste en gang, utrolig morro. Men, det ble med bare noen få innlegg, så opptok andre ting tiden min.. igjen.. så ble jeg hacket, jeg fikk panikk og sletta hele kontoen min der, samt en drøss med andre plasser. Det er noe av det ekleste jeg har opplevd, og unner ingen det. Minner om å bytte passord OFTE, og ikke ha noe så usannsynlig lett som jeg hadde. For hvem skulle vel uansett kapre MINE kontoer? Jo, det skal jeg fortelle deg. NOEN. Kjempeekkelt, og jeg følte at jeg måtte kjappe meg og bytte passord på alt, asap, fordi jeg fikk inn mail på mail om at det var forskjellig aktivitet rundt om. Jeg mistet netflix, dropbox, origin og det ble forsøkt logget inn på microsoftkontoen min. Tror du jeg ble stressa? Ja. Har jeg fått alt oppe og går? Nei. Mangler fortsatt herredømme over Origin og sims4....

Jeg føler jeg har mye å ta igjen. Jeg kommer tilbake i mårra Jeg lover på tro og ære og 10 fingre i nesen, for nå må jeg bare legge meg. Som ymtet forsiktig frem lenger oppe, småbarnsforelder, noe som innebærer at jeg faktisk må stå opp når babyen sier det. Og i skrivende stund sitter min lille sønn og øver seg på å klappe, halv to om natta. Jaja, vi snakkes. God natt!

Lykke til, Charlie.

2 kommentarer

the future life

07.02.2015 kl.01:51

ha en god helg :)

Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing :)

Følg oss gjerne på bloglovin og, finner knapp du trykker på, på høyre side av bloggen.

Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

- Takk
Morsomt å se at du er tilbake igjen :) Savnet livstegn på bloggen :) Men sett masse fine bilder av Ailo-Emiil på fb siden din :)

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

29, Lærdal

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv