TYVERI!!

Jaja, så ble jeg ikke verdensmester i kveld. Eller kretsmester. Eller så mye som mester rundt stuebordet en gang. Jeg tapte mest av alle. Et tappert forsøk på å gruse lillesøster og Vebjørn i Cluedo, men som alltid: Hovmod står for fall. Og falt gjorde det. Silje og Vebjørn vant hver sin gang, jeg tapte med nesa foran målstreken begge gangene. Sånn er det å være gjestmild. Tror jeg.Vi fikk to runder, og som den gentleman-damen jeg er så lot jeg dem vinne, *kremt* så nå ligger det an for sengetid mellom mine to små. I morgen ligger det an for besøk til pappa, og jeg får kjøre bilen min ut av garasjen og inn igjen etterpå. Alt er bedre enn ingen ting. Ja, jeg er veldig glad i bilen min. Så må jeg hente noen saker og sånn, men jeg glemmer sikkert halvparten.

Håper bare alle er i bedre form enn vi har vært i dag. Alexander hoster til han brekker seg, Ailo snørrer, besøket vårt er i samme båt og jeg har noe som kjennes ut som bronkitt eller lungebetennelse. Jeg husker ikke hva som føltes hvordan, heldigvis. Ikke at jeg føler meg syk i den forstand, jeg er jo ikke mann heller. Men det er litt teit å høres ut som Knut Arild Hareide (KrF) når jeg hoster, og å bli sliten av å gå tur/retur kjøkkenet. Trodde man skulle bli superfit og ha kondis som en 20-åring når man sluttet å røyke, men det ser mørkt ut. Like greit å starte på igjen, tenker nå jeg. Neida, jeg bare tuller.

Forresten så var det frøken Rose som stjal teleskopet fra hallen en eller annen gang, og med det sier jeg god natt.
Ingen kommentarer

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

26, Hemne

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits