MOTHERSDAY EQUALS WAFFLES!
Siden jeg er i manko på kjæreste og kidsa er litt i minste laget til å varte meg opp, så må jeg ta saken i egne hender. På fredag spiste vi morsdagskake som bestemor Paula hadde med, så i dag så satser vi på en bråte med vafler fra en oppskrift som ble nedtegnet i kritttiden en gang. Eller med andre ord, det er en oppskrift jeg har funnet i et blad, på nettet eller har fått, men som jeg ikke husker opphavet til. Men iallfall: de er nydelige!


8 dl kulturmelk
4 dl helmelk
4 egg
7 dl hvetemel
4 ss sukker
10 ss smeltet smør
2 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ts salt

Smelt smøret og tilsett melk og egg. Rør inn det tørre til en klumpefri røre.
La svelle i 15-20 min.

Stek, server, nyt!

...og bare så det er nevnt i forhold til blogging og baby: på denne runden jeg har stekt vafler og oppdatert bloggen har babyen min vært i søppelbøtta og forsynt seg 3 eller 4 ganger allerede.

Én kommentar

Nam, fikk lyst på vafler :) Gratulerer med morsdagen :)

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

26, Hemne

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits