hits

AILO PÅ ETTÅRSKONTROLL


//Ailo nusser kaninen sin på foten. Jepp. Det er sånn han kysser.//


I dag våknet jeg og hadde på følelsen av at jeg var fryktelig seint ute. Jeg visste at vi skulle være på helsestasjonen klokken 11.20, men i og med at ungen sov enda så hadde jeg god tid. Jeg snudde meg rundt i senga og så på klokken. 10.47.

10.47?!

Jeg spratt opp, løp på badet, ordnet meg så kjappest før jeg lagde i stand en flaske melk til Ailo. Jeg trengte bare å si navnet hans før han åpnet de vakre øynene sine, satte seg opp, gned litt i øynene og satte opp et digert smil. Jeg plukket han opp, la han på stellematta og gav han flasken. Her måtte ting gå unna i en fei. Jeg skifta bleie, kledde på han og gikk for å hente bilnøklene mine. Da jeg kom tilbake møtte jeg et merkelig krokete smil, tredobbelhake, rødmussede kinn og stikkende øyne. Det var bare å vente til han var ferdig, skifte, og til slutt reise på helsestasjonen.

Da vi kom dit så var det heldigvis forsinkelser, så jeg fikk målt og veid han før vi skulle inn. I dag var det ettårskontroll hos legen. Alt var bra, med unntak av ett rødt øre og rød og trang hals. I morgen skal vi ordne time hos legen for å undersøke om det må antibiotika til, eller om det går tilbake av seg selv. Han har stort sett bare spist/drukket melk siden helgen, for han vil ikke ha noe annet, men i dag spiste han faktisk en halv pizzabolle. Jeg håper han er på bedringens vei, han har iallfall vært feberfri i dag, og det er iallfall en god ting. Så får vi krysse fingrene for at alt går bra i morgen også.

2 kommentarer

N

13.02.2015 kl.00:00

Så herlig blogg du har :-) Sjekk gjerne ut min for moteinspirasjon :-). http://fashionboard.blogg.no
No må vi treffes snart snupp <3 E alt for leng sia no altså!!

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

29, Lærdal

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv