MAURINVASJON!!

For første gang i livet, har jeg måttet kjempe tappert mot flere tusen små uønskede samboere, av den ekstremt sukkerglade sorten.

Jeg kom hjem fra jobb en morgen, og oppdaget til min store fortvilelse at hele gulvet og stuebordet riktig krydde av maur! Bittesmå, sorte arméer, som sendte små tropper rundt etter mat. Denne dagen snødde det litt, etter 3 dager med knallsol og bikinivær, så vi støvsugde, knertet og bikkja spiste med stor iver, i håp om at så snart været mildnet igjen, ville problemet være vekk for alltid.

Og det var jo bra i flere dager. Men så, i kveld, oppdaget jeg plutselig at det sorte ikeabordet syntes å ha fått en heller urolig og bølgete struktur. Og jaggu fanten, det krydde av maur rundt en flekk med is, som min yngste hadde klart å skvette fra seg på bordet. Når du oppdager maurene etter butikkens stengetid så blir du litt stressa. Hvordan får jeg bukt med maur, som tilsynelatende trives like godt her som jeg selv? Heldigvis er google min venn, og jeg fant et knep som iallfall virker på én måte. Jeg får drept maurene.

Du trenger:
- sprutflaske
- vann (halve flaska)
- zalo
- eddik
- sitrondråper

Man tager altså en sprayflaske, og blander dette til en dødelig maurcocktail. Så er det bare å gønne på. Sprut på maurene. Sprut på det som ligner på maur. Sprut der du tror de kommer inn. Maurene dør momentant, ingen rom for seigpining der altså. Innen 15 sekunder var hele troppen død. Jeg sprayet godt der jeg tror de kommer inn, så får jeg se an om det er nok til å holde småtassene vekke. I forsøket på å gjøre bloggposten interessant samt gi et tips som funker, måtte jeg jo google maur da. Jeg har jo aldri vært redd maur, bare livredd for å falle oppi selve tua liksom.. men når man google maur, får du se dem på nært hold. Bare forstørret og i særs god oppløsning. Jeg er herved redd maur, og zaloeddikblaningen skal jeg aldri legge vekk. Ikke før til vinteren.

//sprut sprut

Ingen kommentarer

Har du noe å tilføye?

<3 AnnHelen

<3 AnnHelen

28, Hemne

Hei og hopp, og velkommen skal du være! Denne bloggen handler om mye rart med sukker på, alt fra mitt unike liv til mine like unike meninger om mye og mangt. Det denne bloggen mangler av stil og karakter tar den igjen ved å være pinlig ærlig. Det er ikke alltid lett å være menneske, og det er ingen grunn til å lyve om det heller. Bildene taes med Nikon D3100 evt webkamera eller mobiltelefon. småtroll leser denne bloggen NÅ

Følg gjerne siden min på facebook for å få oppdateringer om nye innlegg: tispe.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits